3:10pm Move It or Lose It: Strategies to Stay Mobile and Stay

**Safe** (25 minutes) *Erica Pitsch, DPT, UCSF* 

3:35pm Vision Symptoms in PSP and CBD: What Causes Them

and What Can Be Done? (15 minutes)

Heather Moss, MD, Stanford

3:50pm Panel of Previous Four Speakers (30 minutes)

Moderated by Robin Riddle, CEO, Brain Support

Network

4:20pm Closing Remarks and Evaluations

Robin Riddle, CEO, Brain Support Network

4:30pm End

## FIND SPEAKER SLIDES AND HANDOUTS AT WWW.BRAINSUPPORTNETWORK.ORG/CONFERENCE

This conference is made possible by generous funding from Biogen (Platinum Sponsor) and AbbVie (Gold Sponsor).

Thanks also to our exhibitors: Care Indeed, Home Care Assistance, and Home Instead Senior Care. Plus non-profit exhibitors: CurePSP, Family Caregiver Alliance, and Seniors at Home.

Thanks to all of today's speakers and volunteers. Thanks to all of YOU for coming! We know it takes a huge effort.

Brain Support Network is a 501(c)(3) non-profit, based in Menlo Park, California. Visit us at www.brainsupportnetwork.org





## PSP/CBD Research Update and Practical Conference

October 28, 2017, 8:00am to 4:30pm Crowne Plaza Hotel, Foster City, California

8:00am Check-in (60 minutes)

Deluxe Continental Breakfast

Visit Sponsor and Exhibitor Tables

9:00am **Welcome** (10 minutes)

Robin Riddle, CEO, Brain Support Network

## RESEARCH UPDATE, PART ONE

9:10am Advances in Therapeutic Development for CBD and

PSP (15 minutes)

Adam Boxer, MD, UCSF MAC

9:25am **Tau PET Imaging in Corticobasal Syndrome** 

(15 minutes)

Richard Tsai, MD, UCSF MAC

9:40am	FTD Disorders Registry: A patient and caregiver registry to advance science (5 minutes)  Dianna Wheaton, MS, PhD, CHES, FTD Registry	11:20am	Moderated by Alex Klein, PhD, CurePSP
9:45am	A Cluster of PSP in Northern France: Is this the Key? (15 minutes)	11:45am	Lunch (60 minutes) VISIT SPONSOR AND EXHIBITOR TABLES
	Larry Golbe, MD, Rutgers Robert Wood Johnson	PRACTICA	AL CONFERENCE, PART ONE
10:00am	Understanding the Role of Polyamines During Tauopathies (15 minutes) Daniel Lee, PhD, University of South Florida, Tampa	12:45pm	Resilience and Coping Strategies in the Face of PSP and CBD (15 minutes)  Donna Schempp, LCSW
10:15am	Panel of Previous Five Speakers (25 minutes)  Moderated by Alex Klein, PhD, CurePSP	1:00pm	Holding Steady on Shaky Ground (10 minutes) Leslie Wolf, person with CBD
2:00pm	Short Break (10 minutes) VISIT SPONSOR AND EXHIBITOR TABLES	1:10pm	Eight Things We Learned From Jackie's PSP Journey (10 minutes) Phil Myers, (former) caregiver to wife with PSP
RESEARCH UPDATE. PART TWO			
10:40am	Removing Tau Protein Build-up in Your Brain Cells (10 minutes)	1:20pm	Being (a) Patient with PSP (10 minutes)  Jeanette Brown, MD (retired), person with PSP
	Haung (Ho) Yu, PhD, Columbia	1:30pm	Panel of Previous Four Speakers (30 minutes)  Moderated by Robin Ketelle, RN, UCSF MAC
10:50am	Progress Toward an Animal Model of PSP (10 minutes) Stewart Clark, PhD, University of Buffalo	2:00pm	Short Break (10 minutes) VISIT SPONSOR AND EXHIBITOR TABLES
11:00am	Cognitive, Behavioral, and Functional Aspects of PSP (10 minutes)	PRACTICA	AL CONFERENCE, PART TWO
	Adam Gerstenecker, PhD, University of Alabama at Birmingham	2:20pm	Understanding CBS, CBD, and PSP: What are Tauopathies? (25 minutes) Sharon Sha, MD, Stanford
11:10am	What We Know and Don't Know About PSP and CBD Genetics (10 minutes) Gerard Schellenberg, PhD, Penn Neurodegeneration Genomics Center	2:45pm	Speech, Language, and Swallowing Treatment for PSP and CBD (25 minutes)  Megan DePuy, SLP, private practice, San Mateo